Bezlepkový výrobek: Obsah lepku nižší jak 20 mg na 1 kg výrobku.
 Použité suroviny
 60 % proso - jáhly, 40 % kukuřičná krupice
 Návod na přípravu
 Do teplého mléka přidáváme za stálého míchání kaši NOMINA, až docílíme požadovanou hustotu. Kaši NOMINA je vhodné kombinovat s ovocem, ořechy, mléčnými výrobky, kakaem apod. Kaši NOMINA je také vhodné použít jako zahušťovadlo do omáček, těst a dále jako pojivo do masových, zeleninových a ovocných směsí.
 Skladování: Při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30 °C, vždy uzavřené v původním obalu.
 Trvanlivost: Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby.
 Balení: 300 g
 Kde se vzaly tu se vzaly jáhly?
 Jáhly jsou loupané proso. Proso je pravděpodobně nejstarší kulturní plodinou, kterou z Asie do Evropy přinesly kočovné kmeny. Jáhly jsou významným zdrojem minerálů a vitamínů. Významný je také obsah draslíku, hořčíku a zinku.
 Z vitamínů mají vysoký podíl vitamíny skupiny B. Vysoký je i obsah vlákniny, bílkovin a také tuku.